Bruggen bouwen

In contact met elkaar

Om van elkaar te kunnen profiteren, moeten koppelingen gelegd worden. Koppelingen tussen bedrijven, organisaties, overheden, semioverheden etc. Als de reststromen in kaart zijn gebracht, is communicatie met elkaar de volgende logische stap. Fosbury Energy zorgt ervoor dat belanghebbenden met elkaar in contact komen op basis van een onderbouwde business analyse. Op die manier kunt u voor uw eigen bedrijf vaststellen of dit meerwaarde biedt voor uw onderneming.

Afstanden overbruggen

De reststroom van de een is een grondstof voor de ander. Deze grondstof moet dan natuurlijk wel van de ene naar de andere plek getransporteerd worden. Er moeten niet alleen  ‘sociale’ maar ook fysieke bruggen worden gebouwd. Hoe gaan de reststromen de afstand tussen ondernemingen overbruggen?  Fosbury Energy onderzoekt en adviseert per situatie de meest ideale oplossing is voor een bepaalde verbinding.

Verrassende verbindingen

De verbindingen liggen niet altijd voor de hand. Uit de scan kan blijken dat uw reststroom een belangrijke grondstof kan zijn voor een ander bedrijf of instelling bij u in de buurt. Fosbury Energy kijkt niet alleen naar de voor de hand liggende opties maar ook naar bijvoorbeeld naar mogelijkheden om nieuwe bedrijven naar uw regio te trekken waardoor nieuwe winstgevende duurzame verbindingen gerealiseert kunnen worden.

Bruggen bouwen