U bevindt zich hier

Overheid, onderneming & onderzoek

Kijken bij de buren

Beter een goede buur…

Bedrijven kunnen zelf intern al veel doen om energie effectiever te besteden, maar om verdere stappen te maken moet u een kijkje nemen buiten de bedrijfsmuren. Hoe ziet de energiebesteding van uw buren eruit? Misschien kunnen de buren energieoplossingen bieden voor uw bedrijf, maar het kan ook zijn dat u op zoek moet gaan naar nieuwe buren, om van elkaar te kunnen profiteren.

Opbouwen van een energienetwerk

Na het maken van een energiescan van uw buurt, is de volgende stap het leggen van verbindingen. Het energieoverschot op de ene plek, moet getransporteerd worden naar het tekort op de andere plek. Fosbury Energy heeft de expertise in huis om deze koppelingen te leggen en helpt met het opstarten van SPC’S en ESCO’S (companies) om het opgezette netwerk te beheren.  Een energienetwerk kan bestaan uit bijvoorbeeld pijpleidingen, maar ook wegtransport en transport per schip. Het type transport kan aangepast worden, afhankelijk van de energiesoort of grondstof.

Support van publiek en overheid

Fysieke uitwisselingen van stromen heeft naast een overeenkomst tussen bedrijven, ook ondersteuning van het publiek en de overheid nodig. Er kunnen niet zomaar veranderingen worden gemaakt in een industriegebied. Fosbury Energy bemiddelt bij het maken van verbindingen en zorgt voor ondersteuning van uw plan. Door onze ervaring weten we hoe we deze bruggen moeten bouwen. Niet alleen naar andere bedrijven, maar ook naar bijvoorbeeld woningbouwcoöperaties en openbare gebouwen, zoals zwembaden.

Onze diensten voor samenwerkende overheden & ondernemingen:

Gebiedsgerichte energiescan
Bruggen bouwen
Projectondersteuning en bemiddeling